Aktiviteetit Levillä

Leville kannattaa tulla kauempaakin ihastelemaan luontoa ja nauttimaan. Jos kaipaat lomallesi tekemistä, tässä meidän tärppimme aktiviteeteista Levillä. 

Moskun Gurun itse testaamia aktiviteetteja

Moskun Guru on myös itse testannut minkälaisia aktiviteetteja Levillä ja sen lähiympäristöstä löytyykään. Klikkaa kuvat auki!

Seuraa Moskun Gurua somessa!

Levin matkailukeskuksen aktiviteettilistaus

Levin laskettelurinteet ovat luonnollisesti suosituin aktiviteetti Levillä, mutta entä jos haluat kokea muutakin? Levin matkailukeskus on koonnut tälle sivulle aktiviteetteja sekä kesä- että talvikaudelle Levin alueella hinnastoineen. Käy tutustumassa! (Kuva: Oy Levi Ski Resort Ltd)

Lapin Safareiden tarjonta Levillä

Lapin Safarit (Lapland Safaris) on toiminut jo yli 30 vuotta järjestäen safareita ympäri Lappia. Tässä heidän tarjontaansa Levillä! (Kuva: Lapland Safaris)

Ravintola Kammi

Lappilaistunnelmaa haluavan lomailijan kannattaa pistäytyä Ravintola Kammissa. Kammi tarjoaa hienot puitteet avotulen ääressä ja erinomaista ruokaa, kuten poronkäristystä, poromakkaraa, uuniperunoita ynnä muuta! (Kuva: Ravintola Kammi)

Mitä tehdä Levillä kesällä?

Leviltä löydät myös paljon tekemistä kesällä. Nauti yöttömästä yöstä 15-25 asteen päivälämpötiloissa. Aurinko ei laske lainkaan horisontin taakse 45 päivän aikana keskikesällä.

Levillä kesällä voit esimerkiksi patikoida, pyöräillä maastossa, käydä uimassa rannalla, golfata, frisbee-golfata tai vaikkapa suunnata perheen kanssa Activity Parkiin seikkailemaan tai näköalahissiin lumettomia maisemia ihailemaan.

Levin sivuilta (alla) löydät koottuna kesätekemistä.

Revontulien ja tähtitaivaan katselu - ilmaista huvia

Levin, ja ylipäätään Lapin luonto tarjoaa jo itsessään elämyksiä ihan ilmaiseksi. Aurora borealis, eli revontulet, ilmestyvät taivaalle syksyllä ja viihtyvät siellä aina kevääseen saakka. Löydät älypuhelimesi sovelluskaupasta sovelluksia, jotka ilmoittavat sinulle, kun revontulia on mahdollista nähdä! 

fiFinnish